www.TimeTrek.nl

 
       Startpagina   Muziek   Artiesten   Labels   Playlists   Weekthema's

26 december 2004

 

Op zondag 26 december 2de kerstdag, is het programma Time Trek geheel in Kerststemming. Er wordt kerstmuziek gedraaid die door New Age componisten is gemaakt, maar ook bewerkingen van traditonele stukken. U hoort muziek van Asher Quinn, Medwyn Goodall, Gomer Edwin Evans, en vele anderen.

19 december 2004

 

Op zondag 19 december wordt in Time Trek aandacht besteed aan de CD "Christmas Eve" van de groep Blackmore's Night. Op de CD staan enkel eigen kerstcomposities van Ritchie Blackmore, en nog een paar bewerkingen van traditionele stukkeb. Die CD zit samen in een doosje bij een andere CD die de groep net heeft uitgebracht. En dat is "Beyond the Sunset - The Romantic Collection".

12 december 2004

 

Op zondag 12 december wordt in Time Trek aandacht besteed aan de CD "Timeless" van de Amerikaanse pianistMichael Dulin. Op die CD speelt Michael Dulin een aantal klassieke, rustgevende stukken. Het zijn tijdloze composities van bekende klassieke componisten Satie, Schubert, Chopin, debussy, Bach, Liszt, Schumann en Beethoven, maar dan wel door Dulin een eigen jasje gedaan.

5 december 2004

 

Op zondag 5 december wordt in Time Trek aandacht besteed aan de CD "Peaceful-journey - A Celebration of North Carolina" van de Amerikaanse New Age artiest Bill Lesslie. Het is muziek die gemaakt is op zonnige dagen, op stormachtige nachten, en hoge golven van de oceaan. Hij heeft de muziek gecomponeerd uit zijn liefde voor de Amerikaanse staat North Carlonia.De muziek laat zich het beste beschrijven als een soort hedendaagse Keltische muziek. De Keltische fluit speelt een belangrijke rol.

28 november 2004

 

Op zondag 28 november wordt in Time Trek aandacht besteed aan de CD "Because I love you so" van de Amerikaanse New Age artiest Jim Jenkins. Op het album staan mooie melodieën and rijke harmonieën, gemaakt op piano of keyboard, samen met viool; koor, harp, fluit gitaar en hoorn. Alle compoisties zijn door Jin Jenkins zelf gemaakt. Volgens het tijdschrift Aquarius Magazine is de muziek van Jim Jenkins alsof je op een wolk door de lucht zweeft.

21 november 2004

 

Op zondag 21 november wordt in Time Trek aandacht besteed aan de CD "The Other Shore" van de Amerikaanse New Age artiest John Adorney. Hij heeft dit album in 2001 uitgebracht. En het was een zeer succesvolle CD. Het album werd in Amerika uitgekozen tot beste New Age muziek CD van het jaar 2002.Hij maakt muziek waarin oosterse elementen zitten, maar ok klassieke thema's en afrikaanse ritmes. Kortom, Een heerlijke CD om naar te luisteren.

14 november 2004

 

Op zondag 14 november wordt in Time Trek aandacht besteed aan de CD "Medicine Woman III" van de bekende Engelse New Age artiest Medwyn Goodall. Het is het verhaal van een reis door een land waar de storm net voorbij is en een nieuw leven begint. Via de muziek van Medwyn Goodall deelt de godin haar kracht met ons. Zo wordt de aarde weer zo zuiver als ze ooit was. Het is prachtige muziek die wordt gemaakt met de spaanse gitaar, bamboe fluit, mandoline en authentieke zuid-amerikaanse trommels.

7 november 2004

 

Op zondag 7 november wordt in Time Trek aandacht besteed aan de CD "Atlantis" van de Oostenrijkse artiest Eckart Seeber. De muziek op de CD is de onofficiële soundtrack van de animatiefilm Atlantis. De composities zijn gebaseerd op duizend jaar oude bewaard gebleven notaties van Griekse muziekfragmenten. Zo wordt 1000 jaar oude muziek tot leven gewekt.

31 oktober 2004

 

Op zondag 31 oktober wordt in Time Trek aandacht besteed aan de CD "Silent Night" van de Engelse New Age artiest Asher Quinn. Zo heeft Asha zich nu genoemd. Eindelijk een nieuwe CD van hem. En die staat vol muziek voor de komende december-dagen. En die is niet alleen bedoeld voor kerstmis, maar ook om te vieren dat de dagen weer gaan lengen na donkerste dag van het jaar. Het is heerlijke muziek om naar te luisteren!

24 oktober 2004

 

Op zondag 24 oktober geen thema, maar gewoon een uur lange lekkere ontspannende muziek van een aantal groten uit de wereld van de New Age muziek. Daarbij zijn Karunesh, Kitaro, John Kerr en Enya.

17 oktober 2004

 

Op zondag 17 oktober wordt in Time Trek aandacht besteed aan de CD "Fahrenheit" van de Amerikaanse pianist Nick Farr. Het album dateert uit 1999. De CD is eigenlijk bedoeld om te draaien tijdens een hete, zomerse perioden. Met de wat jazz-achtige composities en de rustige pianolandschappen kunnen je lekker afkoelen. Maar het is ook heel goed mogelijk om de muziek van Nick Farr op een rustige herfstavond te draaien.

10 oktober 2004

 

Op zondag 10 oktober wordt in Time Trek aandacht besteed aan de CD "Harmonious Living" van de IJslandse compinist en gitarist Fridrik Karlsson.De CD maakt deel uit van de Feel Good Music Collection. Fridrik Karlsson heeft zijn buitengewone talenten gebruikt om muziek te maken waarmee mensen ontspanning kunnen vinden in deze tijden vol hectioek en stress. Zijn muziek staat bekend om zijn rustgevende en helende werking. Daarom wordt hij vaak door therapeuten gebruikt als ondersteuning.

3 oktober 2004

 

Op zondag 3 oktober wordt in Time Trek aandacht besteed aan de CD "Imminent Shadows van de Engels/Nederlandse synthesizer artiest John Kerr. De muziek op de CD is voortgekomen uit een reeks improvisaties van John Kerr die in 1994 zijn opgenomen. Het is heel persoonlijke muziek. John Kerr heeft de muziek als vanzelf uit hem laten vloeien. En zo heeft hij verdriet van het verlies van zijn moeder verwerkt. Een soms sombere, maar toch mooie CD.

26 september 2004

 

Op zondag 26 september wordt in Time Trek aandacht besteed aan de CD "Nirvana Café" van de bekende Duitse New Age artiest Karunesh. Iedere composities op deze CD heeft een heel eigen karakter en stemming. Veel muziek is duidelijk spiritueel, maar sommige stukken zijn heel ritmisch en nodigen uit de volumeknop wat hoger te draaien.In vier stukken is uitstekend gitaarwerk van Govi te horen. En de rest van het geluid muziek is het resultaat van de muzikale duizendpoot Karunesh. Een heerlijk album.

19 september 2004

 

Op zondag 19 september wordt in Time Trek aandacht besteed aan de CD "Sweet Dreams & Starlight" van de Amerikaanse pianist en componist David Nevue. Het is alweer het achtste album van een artiest die steeds beter lijkt worden. Hij maakt graag muziek over dingen die in zijn leven gebeuren. Deze CD gaat over het feit dat hij vader is geworden. Hij wilde zijn kinderen muziek meegeven die helemaal woor hun was.Sommige composities zijn nieuwe, en andere zijn bewerkingen van traditionele stukken.

12 september 2004

 

Op zondag 12 september wordt in Time Trek aandacht besteed aan de CD "Beyond the Sunset - The Romantic Collection" van de groep Blackmore's Night. Die bestaat uit Ritchie Blackmore en zijn partner Candice Night. Richie Blackmore maakte ooit deel uit van de rockgroep Deep Purple. Maar sins het einde van de 90-er jaren maakt jij rustiger muziek. He creërde een geheel nieuwe eigen stijl waarin hij elementen samenbrengt uit de rock, de folk muziek en middeleeuwse muziek. "Beyond the Sunset" een verzamel-CD waarop het beste van eerder CD's is samengebracht.

5 september 2004

 

Op zondag 5 september wordt in Time Trek aandacht besteed aan de CD "Atlantis Lost" van de Amerikaanse pianist en componist Eric McCarl.Wat deed ik 20 jaar geleden? dat vroeg hij zich af. Toen stond hij nog aan het begin van zijn loopbaan in de muziek en maakte hij zijn eerste composities. Toen dacht iedereen dat hij gek was. Geen mooie carriëre en veel geld verdienen, maar een droom najagen. Nu heeft hij die composities uitgebracht op CD en kijkt hij dankbaar terug.

27 augustus 2004

 

Op zondag 22 augustus wordt in Time Trek aandacht besteed aan de CD "Eternal Dream" van de bekende Engelse pianist Stuart Jones. Op de CD staan een aantal redelijke lange stukken. het zijn bewerkingen van composities die hij al eerder op CD heeft uitgebracht. Met zijn rustige muziek probeert hij droomlandschappen te maken die de verbeelding prikkelen. Het is heerlijke muziek om naar te luisteren.

22 augustus 2004

 

Op zondag 22 augustus wordt in Time Trek niet aandacht besteed aan een speciale CD, maar aan een speciale arties. Dat is de Griekse synthesizer-virtuoos Vangelis. Met zijn composities op de synthesizer is hij ook regelmatig te horen in de populaire muziek. En hij is bekend om zijn filmmuziek. Je kunt je zelfs afvragen of Vangelis in de New Age Muziek thuis hoort. Voor veel van zijn muziek is dat toch wel het geval.

15 augustus 2004

 

Op zondag 15 augustus wordt in Time Trek aandacht besteed aan de CD "Call of the Mystic" van de bekende Duitse New Age artiest Karunesh. In zijn composities brengt Karunesh een prachtige verzameling oosterse instrumenten samen met de synthesizer. Daarbij zijn bellen, gongen, Tibetaanse klankschalen, de sitar, de sarod, Chinese instrumenten, de basuri fluit en de indiase viool. Dat leidt tot wonderschone composities die op onweerstaanbare wijze het hart raken. Het is heerlijke muziek om naar te luisteren of te gebruiken bij meditatie.

8 augustus 2004

 

Op zondag 8 augustus wordt in Time Trek aandacht besteed aan de CD "In Beauty, We Return" van Carlos Nakai. Hij is een Amerikaanse indiaan. In 1983 begon hij de mogelijkheden te onderzoeken van het maken van muziek met de fluit van de Amerikaanse indianen. Nu, ruim 20 jaar later, is zijn beste werk bijeengebracht op deze verzamel-CD. Hij staat vol met rustgevende composities, met melodieën die je niet meer loslaten.

1 augustus 2004

 

Op zondag 1 augustus wordt in Time Trek aandacht besteed aan de CD "Instrumental Heaven - Volume 7 van de Amerikanse NA artiest Mehdi.Mehdi is een multi-instrumentalist en componist. Met zijn composities slaat hij een brug tussen de de hedendaagse instrumentale muziek en de alternatieve muziek. Hij grijpt zijn optredens aan om levendige muzikale schilderijen op te roepen. Hij neemt zijn publiek mee op een adembenemende reis doorlichaam, geest en ziel.

25 juli 2004

 

Op zondag 25 juli geen thema, maar gewoon een uur lange lekkere ontspannende muziek van een aantal groten uit de wereld van de New Age muziek. Daarbij zijn Enya, Asha, Rick Wakeman en Secret Garden.

18 juli 2004

 

Op zondag 18 juli geen thema, maar gewoon een uur lange lekkere ontspannende muziek van een aantal groten uit de wereld van de New Age muziek. Daarbij zijn Karunesh, Kitaro, John Kerr en Enya.

11 juli 2004

 

Op zondag 11 juli wordt in Time Trek aandacht besteed aan de CD "The One Ring" van Kevin Pearce en James Prior. De composities op de CD zijn geïnspireerd op de bekende trilogie "In de Ban van de Ring" van Tolkien. De muziek beschrijft op een fantastische manier de sfeer van deze boeken. Bij veel composities zal het voor een kenner van dit magische epos onmiddelijk duidelijk zijn om welke scenes het gaat. Het is een CD vol subtiele, mooie, gepassioneerde en energieke nummers.

4 juli 2004

 

Op zondag 4 juli besteedt het programma Time Trek aandacht aan de CD "We are the forthcoming past, take care of it"van de Spaanse New Age artiest Jorge Grundman. Opvallend is dat hij op toestemming geeft om zijn CD te kopieëren. Dat doet hij omdat hij met zijn CD het werk van Artsen zonder Grensen wil promoten. Het mooie, rustige elektronische muziek.

27 juni 2004

 

Op zondag 27 juni besteedt het programma Time Trek aandacht aan de CD "Keep Moving" van de Amerikaanse pianist en componist Nick Farr. Dit is het lang verwachte nieuwe album van Nick Farr. Er staan 12 nieuwe, eigen composities op. In die composities vermengd hij New Age muziek met jazz, klassieke thema's en rock.

20 juni 2004

 

Op zondag 20 juni besteedt het programma Time Trek aandacht aan de CD "New Frontiers" van de Amerikaanse fluitist Sean Grace.De CD is een muzikale reis door de wereld van de fluiten en violen. Sean Grace maakt een nieuw geluid door elementen uit de Jazz, de Keltische muziek en de electronische muziek bij elkaar te brengen in zijn composities.

13 juni 2004

 

Op zondag 13 juni besteedt het programma Time Trek aandacht aan de CD "Peru" van de harpiste Patricia Spero. De composities op de CD zijn een mengeling harpmuziek en Peruaans panfluiten en slaginstrumenten, met daaraan toegevoegd nog wat Spaanse invloeden. Zo ontstaat een mooi geluidslandschap dat beelden oproept van het landschap en de cultuur van Peru.

6 juni 2004

 

Op zondag 6 juni besteedt het programma Time Trek aandacht aan de CD "Sienna" van de Amerikaanse pianist en componist Brian Crain. Het is weer zijn achtste CD, en hij vindt het de beste tot nu toe. De inspiratie voor deze CD heeft hij opgedaan tijdens een reis door Italië. Hij werd vooral geraakt door de Italiaanse cultuur. In zijn composities heeft hij getracht de eenvoudige warmte en schoonheid van Italië te vangen. Dat heeft geleid tot heel aangename stukken pianomuziek.

30 mei 2004

 

Op zondag 23 mei 2004 besteedt het programma Time Trek aandacht aan de CD "Catsles in the Sky" van de Engels/Nederlandse New Age artiest John Kerr.Het album dateert al weer uit 1993. John Kerrmaakt hij als componist en synthesizer-virtuoos prachtige composities. Hij ontwikkelde een herkenbare, geheel eigen style. Melancholie, sfeer, romantiek, gepassioneerdheid en gedrevenheid. Dat is wat je in al zijn werk terugvind. Zijn muziek wordt wel omschreven als symfonische synthesizer muziek. En dat is goed te horen op deze CD.

23 mei 2004

 

Op zondag 23 mei 2004 besteedt het programma Time Trek aandacht aan de CD "Waiting for the Moon" van de New Age artiest Clifford White. Stel je voor: de helder blauwe zee die rustig het strand oprolt, de koele schaduw van de palmbomen, en de warmte van de zon die op je neerstraalt. Dat is de sfeer die deze CD probeert op te roepen. Met ontspannende melodieën stelt Clifford White ons in staat te vluchten naar ons eigen eiland van rust.

16 mei 2004

 

Op zondag 16 mei 2004 besteedt het programma Time Trek aandacht aan de CD "Waiting for the Moon" van de Amerikaanse New Age artiest John Adorney. Dit album is de lan verwachte opvolger van de CD "The Other Shore". Deze CD werd in Amerika uitgekozen tot beste New Age muziek CD van het jaar 2002. Ook op het nieuwe album laat John Adorney weer zijn talenten zien als componist en als gitarist, cellist en keyboard-speler. Een heerlijke CD om naar te luisteren.

9 mei 2004

 

Op zondag 9 mei 2004 besteed het programma Time Trek aandacht aan de CD "Mysts of Avalanon" van de Engelse New Age artiest Llewellyn. De muziek van llewellyn is geinspireerd op het gelijknamige boek van Marion Zimmer Bradley. Het album is een vervolg op het succesvolle album Moonlore. De reis door de wondere wereld van de Kelten wordt voortgezet. Hoofdpersoon in het muzikale verhaal is een jonge druide-vrouw die via een soort mist overgaat naar een andere wereld.

2 mei 2004

 

Op zondag 2 mei 2004 geen thema, maar gewoon een uur lange lekkere ontspannende muziek van een aantal groten uit de wereld van de New Age muziek. Daarbij zijn Medwyn Goodall, Sangit Om, Asha en Enya.

25 april 2004

 

Op zondag 25 april 2004 besteed het programma Time Trek aandacht aan de CD "Incendio"van de gelijknamige groep. Incendio is Spaans voor brand. Dat woord karakteriseert ook heel goed de muziek op de CD. Want het is vurige muziek. De muziek gaat over energie, exploratie en passie. De basis van de muziek is de Spaanse gitaar. De muziek is niet alleen maar Spaans. Het is een mengsel van flamenco, klassiek, ketltisch, oosters, jzaa, rock trance en pop.

18 april 2004

 

Op zondag 18 april 2004 p zondag 4 april 2004 besteed het programma Time Trek aandacht aan de CD "Montana Skies"van het gelijknamige Amerikaanse duo Montana Skies. Dat duo bestaat uit Jennifer en Jonathan Adams. Zij speelt cello en hij speelt gitaar. Aanvankelijke wilden ze samen klassieke muziek gaan spelen. Maar er was amper muziek voor cello en gitaar. Daarom begonnen ze zelf arrangementen te schrijven en composities te maken. het resultaat is deze CD.

11 april 2004

 

Op zondag 11 april 2004 staat de uitzending van Time Trek in het teken van de Keltische muziek. Er wordt allerlei New Age muziek gedraaid met een Keltisch tintje. Daarbij zit veel Ierse muziek. U hoort onder andere werk van Enya, Gomer Edwin Evans, Helen O'Hara en John Whelan.

Voorgaande uitzendingen

4 april 2004

 

Op zondag 4 april 2004 besteed het programma Time Trek aandacht aan de CD "Timeless" van de Amerikaanse pianiste Mary Martin Stockdale. Ze woont in het noord-westen van de Amerikaanse staat Colorado. Ze haalt de inspiratie voor haar composities uit de overweldigende natuur om haar heen. Ze is in staat om visuele beelden om te zetten in krachtige muzikale thema's. Die vormen de basis voor haar improvisaties.

28 maart 2004

 

Op zondag 28 maart 2004 besteed het programma Time Trek aandacht aan de verzameld CD "Samurai Collection". Op deze CD is een rijks scala aan Japanse traditionele instrumenten te horen, zoals de donderende Taiko drums, de meeslepende shakuhachi-fluit, ritmische boedistische gezangen en de meditatieve Koto harp. Er is speciale aandacht voor de muziek van de Jpanase groep Uttara-Kuru. En daarmee stapt u binnen in de magische wereld van de Samurai.

21 maart 2004

 

Op zondag 21 maart 2004 besteed het programma Time Trek aandacht aan de CD "Sunset Meditation" van de Amerikaanse gitarist. Hij was reparateur van koelkasten. Op een dag moest hij een probleem met een koelkast oplossen in een opname-studio. Toen hij klaar was, speelde hij nog wat op een gitaar die daar stond. De aanwezigen waren onder de indruk en besloten een CD met hem op te nemen. Het resultaat is het album Sunset Meditation. Het staat vol met heerlijk rustige, soms bijna meditatieve gitaarmuziek.

14 maart 2004

 

Op zondag 14 maart 2004 besteed het programma Time Trek aandacht aan de CD "Sapphire Days" van de Amerikaanse componiste en pianiste Ann Sweeten. U kent ze wel, die mooie dagen. Geen wolkje aan de lucht en de zon schijnt zo fel dat het pijn doet aan je ogen. Het lijkt alsof de zon alles met magisch stof heeft bestrooid. Deze safieren dagen zijn edelstenen in ons bestaan. Dat is het thema van deze CD vol heerlijk ontspannende pianomuzi

ek.

7 maart 2004

 

Op zondag 7 maart 2004 besteed het programma Time Trek aandacht aan de CD "Beyond" van de Japanse artiest Hiromitsu Agatsuma. Dat is een bijzonder album Agatsuma speelt op de Shamisen. Dit is een traditioneel snaarinstrument. Agatsuma behoort tot een groep artiesten die de Tsugaru-Shamisen, een oude Japanse vorm van musical, weer populair probeert te maken. Op het album combineert hij dat wat eenvoudig klinkende Shamisen met westerse aandoende melodieën. Zo probeert hij mensen uit allerlei landen en culturen kennis te laten maken met dit oude snaarinstrument.

29 februari 2004

 

Op zondag 29 februari 2004 besteed het programma Time Trek aandacht aan de CD "Harp Dreams" van de Amerikaanse harpist Peter Sterling. Hij was drie jaar bezig met het maken van deze CD. In feite zijn het de muzikale vertolking van een aantal dromen die hij de afgelopen jaren heeft gehad. Peter Sterling laat zich op de harp begeleiden door een grote verscheidenheid aan instrumenten, zoals gitarer, fluiten, conga's, bongo's, viool en saxofoon. Daarmee is Harp Dreams een juweeltje onder de harp-albums geworden.

22 februari 2004

 

Op zondag 22 februari 2004 besteed het programma Time Trek aandacht aan de CD "Beyond the Horizon" van de groep Tastexperience. De groep bestaat al meer dan 10 jaar, maar dit is het eerste album. De composities zijn een soort tropische mix van ambient en NAM. De muziek probeert je emotioneel te verleiden en zo warm gevoel van welbevinden te creëren.

15 februari 2004

 

Op zondag 15 februari 2004 besteed het programma Time Trek aandacht aan de CD "The Dream"van de Australische groep Indivinity. De groep bestaat uit twee personen: Monique Lewis and David Andor. Hun doel is om muziek te maken die eenvoudige en direct is, maar die toch licht en melodieus is. De combinatie van inspirerende tekste en sterke melodieën leidt tot muziek die de luisteraar pakt en aanspreekt, en dus uitnodigd om dit album vaker te draaien.

8 februari 2004

 

Op zondag 8 februari 2004 is het programma Time Trek geheel gewijd aan de beroemde Engelse New Age artiest Mike Rowland. Hij maakt zijn eerste opnamen al in 1982. En hij is nog steeds productief. De muziek van Mike Rowland is dromerig, melodieus en ontspannend. De warme, bedrieglijk eenvoudige melodieën scheppen ruimte voor ontroering en persoonlijke beleving. Tijdens de uitzendingen worden fragmenten uit een interview met Mike Rowland afgewisseld met zijn composities.

1 februari 2004

 

Op zondag 1 februari 2004 besteedt Time Trek aandacht aan het album "Tapestry of Light" van de Engelse componist en artiest Howard Green. Hij staat bekend om zijn bijzondere composities waarin hij engelachtige vrouwenstemmen mengt met klassiek gitaar, cello, keyboard en en slagwerk. Zo maakt hij albums met mooie geluidslanschappen die ontspannen en energie geven. Zij composities zijn zo krachtig dat hij met zijn muziek beelden weet op te roepen.

25 januari 2004

 

Op zondag 25 januari 2004 besteedt Time Trek aandacht aan het album "Sacred Journey of Ku-Kai" van de bekende Japanse New Age artiest Kitaro. De verschrikkelijke gebuertenissen op 11 september 2001 en de vele andere conflicten in de wereld motiveerden Kitaro tot het maken van deze CD. Het is album vol holistische muziek geworden dat de vrede probeert de bevorderen, en daarbij de schoonheid van het leven wil benadrukken.

18 januari 2004

 

Op zondag 18 januari 2004 besteedt Time Trek aandacht aan het album "Ocean Suite" van de Amerikaanse artiest Steven Halpern. Als je luistert naar de muziek op deze CD, dan hoor je dat de muziek als het ware ademt, rust en weer ademt. En dat gaat dan in perfecte harmonie met het ritme van de golven. En als je jezelf mee laat nemen door de muziek, dan zul je erken dat jezelf ook rustiger en dieper gaat ademen. En zo kun je helemaal ontspannen.

11 januari 2004

 

Op zondag 11 januari 2004 besteedt Time Trek aandacht aan het album "Cocktails at Eight" van de Amerikaanse pianiste Lisa Hilton. Dat is een album om bij de ontspannen. Steek een kaars aan, schenk iets lekkers in, en laat de muziek de sfeer bepalen. Het is een album om te draaien op een lome zondagmorgen of een intiem feestje op de zaterdagavond. De meeste composities zijn van Lisa Hilton zelf, met uitzondering van stukken van Paul Desmond, Duke Ellington en Henry Mancini.

4 januari 2004

 

Op zondag 4 januari 2004 besteedt Time Trek aandacht aan het album "The Mask and Mirror" van de Canadese artieste Loreena McKennitt. Van die CD uit 1994 zijn wereldwijd meer dan drie miljoen exemplaren verkocht. De Spaanse, Keltische en Marokkaanse invloeden op de plaat volgen een pad vol inspiratie van Ierland naar Santiago de Compostella, met muzikale omlijstingen voor gedichten van St. John Of The Cross en William Shakespeare.

Thema's

Copyright (C) Jelke Bethlehem